Qui som?

Som l’ Associació Esportiva Trail xics Montseny, entitat de la FEEC , inscrita al Registre d’ Entitats esportives de la Generalitat de Catalunya.

Formada per un equip humà vinculats a la muntanya i amb especialitats dins el món del lleure, lleure esportiu i de les curses de muntanya . El nostre principal col.laborador , Sagredo Training, ens acompanya en el progrés esportiu i tècnic amb una planificació dels grups de treball. 

La passió per la muntanya ens encamina cap a l’objectiu de transmetre els valors i els coneixements del medi per tal d’ aflorar l’autoestima, el respecte i l’autosuperació

Iniciem als més petits a la disciplina esportiva de les curses per muntanya,  per mitjà de la descoberta de l’entorn, del compartir en grup  i del respecte cap a l’altre i cap al medi.

En l’etapa adolescent continuem creixent cap a uns objectius més tècnics i de competició, fent el mateix acompanyament si el jove vol perfeccionar sense iniciar-se en el món de les curses de muntanya.

En joves i adults els entrenaments són en  grups d’iniciació, de perfeccionament i de tecnificació del trail running.

Paral-lelament a l’ Escola Trail  som un punt de trobada de tots els amants de la muntanya , organitzant sortides i valorant propostes per tal de créixer i donar cabuda a tots els qui vulguin formar part de la nostra entitat.

Apropem la Marxa nòrdica o Nordic Walking: tipus de marxa que utilitza no sols l’acció de les cames sinó la part superior del cos, amb millores garantides en la força muscular, el sistema cardiovascular, la coordinació i la mobilitat.

Apostem també per la Muntanya en família, on hi  trobem un espai per compartir natura, amics i família.

 

Estàs a punt?

Tens ganes de viure la TxM des de dins? Anima´t i vine, segur que repeteixes !